Lednice na suché zrání masa
Rozšířili jsme sortiment profesionálního gastro vybavení o novinku, kterou ocení zejména restaurační provozy, řeznictví, ale může být využita i v domácnostech. Jedná se o lednice pro suché zrání masa. Modely značky NORDline se pyšní vysokou kvalitou a precizním zpracováním.
Jaké modely nabízíme v eshopu Eldos-shop.cz?
Nově u nás můžete objevit tři modely lednice pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa:
- NORDline DA 199
- NORDline DA 388
- NORDline DA 270
Chcete nechat uzrát maso do nejvyšší kvality? Pak byste si měli prohlédnout pečlivě nabídku této novinky v našem gastro sortimentu. Lednice vám budou dopravy zdarma po celé České republice.
Doporučení pro správné použití
- Pokud chcete dosáhnout opravdu co nejlepších výsledků, pak je třeba používat čerstvé maso, nejlépe do pěti dnů od porážky zvířete.
- Alternativou může být i maso, které zraje ve vakuu, ale v tomto případě platí, že zrání může být maximální po dobu 14 dnů s tím, že odstraníte vakuoovou fólii.
- Doporučujeme nechat maso zrát na kosti.
- Dle aktuálních informací je nejlepší doba zrání 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny.