Lednice na suché zrání masa

Rozšířili jsme sortiment profesionálního gastro vybavení o novinku, kterou ocení zejména restaurační provozy, řeznictví, ale může být využita i v domácnostech. Jedná se o lednice pro suché zrání masa. Modely značky NORDline se pyšní vysokou kvalitou a precizním zpracováním.

Jaké modely nabízíme v eshopu Eldos-shop.cz?

Nově u nás můžete objevit tři modely lednice pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa:

  • NORDline DA 199
  • NORDline DA 388
  • NORDline DA 270

Chcete nechat uzrát maso do nejvyšší kvality? Pak byste si měli prohlédnout pečlivě nabídku této novinky v našem gastro sortimentu. Lednice vám budou dopravy zdarma po celé České republice.

Doporučení pro správné použití

  • Pokud chcete dosáhnout opravdu co nejlepších výsledků, pak je třeba používat čerstvé maso, nejlépe do pěti dnů od porážky zvířete. 
  • Alternativou může být i maso, které zraje ve vakuu, ale v tomto případě platí, že zrání může být maximální po dobu 14 dnů s tím, že odstraníte vakuoovou fólii.
  • Doporučujeme nechat maso zrát na kosti.
  • Dle aktuálních informací je nejlepší doba zrání 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny.