Sanitace pivního vedení
Sanitace pivního vedení je nezbytná součást správné péče o vaše výčepní zařízení. Jak často by se měla sanitace provádět? Zde jsou obecně dva názory resp. doporučení. Pokud každý den po ukončení čepování proplachujete pivní vedení vodou, postačí sanitace vždy jednou za čtrnáct dní. V opačném případě je potřeba sanitaci provádět jednou týdně.
Nejprodávanější
Sanitační soudek pro naražeč BAJONET s příslušenstvím
Sanitační soudek pro naražeč PLOCHÝ s příslušenstvím
Sanitační soudek pro naražeč KOMBI s příslušenstvím
Sanitace výčepního zařízení
Proč se sanitace provádí? Je to z důvodu, aby se zabránilo tvoření nežádoucích mikroorganismů v pivním vedení, což by mělo fatální následky na kvalitu a chuť čepovaného piva, což rozhodně nechcete. Pro sanitaci je potřeba mít vhodné vybavení, které vám nabízíme právě v našem internetovém obchodě.
Objednejte si sanitační adaptéry, kuličky, přípravky a další sanitační příslušenství.